Kiderült, milyen különleges luxusajándékokkal halmozták el Katalin hercegnét

Januári hasi műtétje után lábadozik Katalin hercegné. Kérésére egészségügyi állapotának részleteit nem hozták nyilvánosságra, csupán annyit lehet tudni, hogy a nagyközönség legkorábban húsvétkor láthatja majd nyilvános eseményen. Jelenleg otthon pihen, családja mellett pedig régi barátai is számtalan különleges meglepetéssel halmozták el, hogy mielőbb felépüljön – írta meg az elle.hu.

Kéthetes kezelés után térhetett haza Katalin hercegné a kórházból Vilmos herceghez és gyermekeikhez. A pihenés azonban továbbra is fontos a számára, ezért barátai összefogtak, hogy támogatást nyújtsanak neki.

A királyi család egyik szakértője elárulta, hogy a régi barátok pontosan tudják, mire van szüksége a hercegnének egy ilyen komoly műtét után.

„Valószínűleg mesés ajándékokkal, luxus wellness-termékekkel és különböző finomságokkal kényeztették el. Tudják, milyen filmeket szeret vagy mit olvasna, és nyilván arra biztatták, hogy pihenjen minél többet.”

A barátok mellett Carol Middleton, a hercegné édesanyja, valamint testvére, Pippa is nagyon sokat segített. Ők azok, akikre Katalin hercegné bármikor számíthat.

Elolvasom a cikket