Kilőtték a harmadik Abrams harckocsit + VIDEÓ

Mindez annak a hírnek a közepette történik, hogy kevesebb mint egy hét alatt több, amerikai gyártmányú nehézpáncélost is megsemmisítettek.

A közösségi médiában felbukkant rövid videóban egy teljes felszerelésben lévő orosz katona látható.

„Mi, orosz harcosok őszinte hálánkat fejezzük ki önnek az Abrams harckocsikért, amelyeket az egyesült államok szállít Ukrajnának” – Mondja Bidennek üzenve angolul.

Objektum doboz

A katona a továbbiakban elmondja, hogy az orosz csapatok minden egyes nyugati felszerelésért, amelyet megsemmisítenek, bónuszt kapnak, és arra kéri Bident, hogy küldjön több Abrams tankot, mivel azokból, amelyek Ukrajnába érkeztek, „nagyon kevés van”, és a csapatoknak sok időt kell tölteniük a vadászatukkal.

Objektum doboz

Az USA 2023 januárjában jelentette be 31 darab Abrams harckocsi szállítását Ukrajnának, de azok csak ősszel érkeztek meg, és egészen idén februárig nem voltak a frontvonalon.

A katona hozzátette, hogy nincs elég amerikai tank Ukrajnában ahhoz, hogy minden orosz katona megkapja a bónuszát, és felajánlotta Bidennek, hogy minden egyes megsemmisített tank után 10% jutalékot kap. Azt is javasolta, hogy Biden szerezzen be egy orosz MIR bankkártyát, hogy a katonák könnyebben küldhessék neki a pénzt.

A videó azzal zárul, hogy a katona gúnyosan dicséri Bident, mint “igazi hazafit és a legjobb amerikai elnököt”, miközben reményét fejezi ki a “kölcsönösen előnyös partnerségre”. „Együtt győzni fogunk!” – teszi hozzá.

Korábban vasárnap arról számoltak be, hogy Donbasszban megsemmisítettek egy újabb Abrams harckocsit és egy Abrams alvázon alapuló, amerikai gyártmányú aknamentesítő járművet. A múlt héten az orosz védelmi minisztérium megerősítette az első amerikai gyártmányú nehézpáncélos megsemmisítését az ukrajnai konfliktusban.

Elolvasom a cikket