Gigászi bejelentést tett a Szerencsejáték Zrt. karácsony előtt, milliók fognak ráharapni a lehetőségre

Magyarok milliói lottóznak hazánkban, de most nem a lottókkal kapcsolatban tett hatalmas bejelentést a Szerencsejáték Zrt. Közzétették az új nyereményjátékukat, amellyel nagyon könnyen, és akár dupla eséllyel nyerhet ötmillió forintot. Mindehhez csupán négy egyszerű lépést kell megtennie, és máris esélyes arra, hogy karácsony előtt milliomossá váljon.

  1. Először is regisztráljon november 27. és december 17. között a Bet.szerencsejatek.hu oldalon;
  2. A regisztrációt követően töltse fel belső egyenlegét legalább kétezer forint értékben;
  3. Játsszon összesen legalább kétezer forint értékben a nyereményjáték adott szakaszának ideje alatt, hogy részt vehessen a vásárlás időpontjához tartozó szakasz, valamint a nyereményjáték végén a főnyeremény sorsolásán is;
  4. Adja meg marketing-hozzájárulását a dupla esélyért.

Nézzen meg néhány példát, hogy hogyan lehet részt venni a főnyeremény sorsolásán, és milyen esetben nincs esélye megnyerni a mesés fődíjat. Ha például egy adott héten játszik, mondjuk, kedden 500 forintért, csütörtökön 1000 forintért, majd pénteken megint 500-ért, akkor nemcsak az adott heti szakaszsorsoláson, hanem a főnyeremény-sorsoláson is részt vesz. De ez abban az esetben is igaz, ha – mondjuk – az 1. héten játszik 500 forintért, a 2. héten 500-ért, majd a 3. héten 2000 forintért; ebben az esetben a feltételeknek megfelelő vásárlás időpontjához tartozó, 3. heti szakasz sorsolásán vesz részt, valamint a főnyeremény-sorsoláson is.

Viszont, ha a 3. héten már csak 1000 forintot tesz meg, tehát a 3 hét leforgása alatt összesen 2000 forintot költött szerencsejátékra, mondjuk, lottóra, akkor sem a sorsolásokon, sem a főnyeremény-sorsoláson nem vesz részt, hiszen egyik játékhéten sem költött 2000 forintot.

Fontos megjegyezni, hogy egy játékos szakaszonként legfeljebb 10-szer kerülhet be a költései alapján a szakaszsorsolás adatbázisába, azaz legfeljebb 20 ezer forint értékű költés erejéig lehet az esélyek számát növelni.

A SZERENCSEJÁTÉK ZRT. NYEREMÉNYJÁTÉKÁVAL ÉRTÉKES PÉNZNYEREMÉNYEKET KAPHATUNK KARÁCSONY ELŐTT:

  • 1 db 1.000.000 Ft pénznyeremény;
  • 50 db, egyenként 100.000 Ft értékű belső egyenleg feltöltés;
  • 100 db, egyenként 10.000 Ft értékű belső egyenleg feltöltés;
  • továbbá az 5 millió forintos főnyeremény.

További részletek a Bet.szerencsejatek.hu-n olvashatók.

Elolvasom a cikket