Meglepő titok derült ki Debreczeni Zita és Gianni kapcsolatáról

Debreczeni Zita és Gianni már kilenc éve alkotnak egy párt, 2017-ben házasodtak össze. Két gyermek büszke szülei, és kívülről úgy tűnik, hogy minden a legnagyobb rendben van közöttük, harmonikus a kapcsolatuk és nagyon szeretik egymást – de most kiderült a Bors cikkéből, hogy természetesen nekik sem problémamentes a házasságuk.

Debreczeni Zita és Gianni élete akkor lett igazán teljes, mikor szülőkké váltak, de ez persze rengeteg dolgot meg is változtatott, hiszen ilyenkor érthető módon valamilyen szinten kevesebb ideje jut az embernek a másikra, ez pedig akár egy kapcsolat, házasság megromlását is eredményezheti – de ők szerencsére hamar észrevették a problémát.

Hiába élünk együtt, egymás életében sem tudunk részt venni. Az ő sikereinél sem tudok ott lenni, mert a gyerekekkel kell itthon lenni, vagy neki van valamilyen előadása, amelyet nagyon szívesen meghallgatnék, de nem tudok elmenni. Itt vannak a nagyszülők, segítenek, de két gyerekkel azért már nehéz

– árulta el Debreczeni Zita.

Nagyon nehéz megteremteni egy házasságban az egyensúlyt, főleg gyerekek mellett, de amíg megvan a szeretet és a tisztelet, addig minden akadály leküzdhető – így minden bizonnyal Debreczeni Zitának és Gianninak sem kell aggódnia, hiszen ilyenkor csodákra képes egy kis romantikus kiruccanás kettesben.

Elolvasom a cikket