Victoria Beckham megapartival ünnepelte ötvenedik születésnapját

Mint arról többek között a The Sun is beszámolt, az ex-focisztár David Beckham felesége pazar partit rendezett egy előkelő nyugat-londoni étteremben. A beszámolók szerint Beckhamék közel 300 ezer eurót költöttek az ünneplésre, és természetesen számos hírességet hívtak meg.

Természetesen megjelentek az egykori Spice Girl-ök, Geri Horner, Mel B, Emma Bunton és Melanie C is, amivel igazi „reunion” partivá varázsolták az ünnepséget.

Továbbá Beckhamékkel ünneplt Tom Cruise, Eva Longoria színésznő, Marc Anthony énekes. A vendéglistán szerepelt még a futballsztár Gary Neville, Salma Hayek színésznő, Guy Ritchie rendező, Gordon Ramsay sztárszakács, Jason Statham akciósztár és felesége, Rosie Huntington-Whiteley modell. A vendégek mindegyike elegáns estélyi ruhában érkezett. A képek tanúsága szerint Tom Cruise például klasszikus fekete szmokingot viselt csokornyakkendővel.

Objektum doboz

Victoria egy áttetsző, zöld, padlóig érő ruhában tündökölt, organza részletekkel és gyémánt ékszerekkel. Törött lába ellenére fehér magas sarkú cipőt viselt, és mankóval járt. Beckham néhány perccel a tényleges buli előtt posztolt pillanatképeket a családjáról az Instagramon. A londoni villájából készült fotók mellé azt írta: „Alig várom, hogy a barátaimmal és a családommal ünnepelhessek! Annyira szeretlek titeket”.

Összesen mintegy 40 vendég jelent meg a bérelt étteremben. A The Sun cikke szerint természetesen fényűző mulatság volt. Drága, palackonként akár 5000 euróba kerülő borokat és finom pezsgőt kínáltak. A vendéglátásról egy privát séf gondoskodott, aki egy négyfogásos, kitűnő menüt szolgált fel osztrigával, tengeri sügérrel és steakkel.

Victoriát egy hatalmas születésnapi tortával is megajándékozták. Ahogy a képek is mutatják, David Beckham malacháton vitte feleségét, Victoriát, amikor az sérülése miatt hajnali fél három körül elhagyta a partit.

Victoria Beckham a héten csak a legközelebbi családtagjaival ünnepelte meg a jeles napot. Egy bennfentes szerint Franciaországba repült a legközelebbi szeretteivel, hogy zavartalanul, az újságíróktól és fotósoktól távol egy kis étteremben vacsorázzanak a Földközi-tenger partján.

Elolvasom a cikket