Alig ismerik a brit királyi család üdvöskéjét

Annak ellenére, hogy Lady Amelia Windsor a királyi utódlás 43. helyén áll és ismertsége jóval alulmarad a trónörökös gyermekei, György, Sarolta és Lajos népszerűségétől, a nettó vagyona hatalmas, írja a life.hu.

A néhai II. Erzsébet királynő unokatestvére, Eduárd kenti herceg unokája, Lady Amelia Windsor vagyona elérheti a nettó 460 millió forintnyi fontot is, ami összehasonlítva a trónörökös Vilmos herceg gyermekeinek vagyonával, akik fejenként körülbelül 183 millió forintnyi fonttal rendelkeznek, igencsak szép összeg.

A „fashionistaként” emlegetett Amelia a világ legnagyobb divatmárkáival működik együtt. A Dolce és Gabbana mellett dolgozott a Chanelnek és a Bulgarinak is, ezekből az együttműködésekből évi 793 000 fontot, azaz kb. 363 millió forintot keres a fiatal lány, aki 43. az utódlási sorban — foglalta össze az Express.

Nem Amelia az egyetlen, aki gazdagabb, mint György, Sarolta és Lajos. A nagymamája, a kenti hercegné vagyona akár a 3 és fél milliárd forintot is elérheti, de Harry herceg gyermekeinek is van mit a tejbe aprítania, kettejük nettó vagyona akár a másfél milliárd forintot is elérheti, természetesen dollárban.

Elolvasom a cikket