Medvék között kalandozott a több hete eltűnt kutya + VIDEÓ

Sok kutyatulajdonos átélte már, milyen érzés, amikor a kedvence megszökik egy séta során.

Elképesztő történetet találtunk egy kutyáról, aki a vadonban tűnt el egy erdei séta alkalmával. A gazdája felderítő expedícióval kereste kedvencét. A sikeres nyomozáshoz a kutya gazdája még drónt is bevetett, ami meg is hozta az eredményt: a légifelvételeken megpillantották az eltűnt kutyát – na de milyen körülmények között! – adta hírül a Daily Mail.

Meglepő fordulatot vett a történet, mert a szelíd állat nem volt egyedül: a Kamcsatkában vadon élő medvékhez szegődött. Úgy tűnt, a medvék befogadták maguk közé, mert a videón látható, hogy a kutya vidáman játszik a fiatalabb medvékkel és a a csapat befogadta őt. Az egyik felvételen az eb kitartóan követi a medvecsaládot és barátkozni próbál. Amikor a lelkes kutya közel kerül a medvékhez, az egyik bocs megpróbálja ellökni magától, bár nem fenyegetően teszi ezt, hanem úgy, ahogyan a kölykök játszanak egymással.

Jerri Scherff kutyatréner osztotta meg ezt a felvételt a közösségi médiában, amelyet eddig 24 millióan láttak.

A videón kamcsatkai orosz medvék láthatók. A barnamedve családjába tartozó faj képviselői sokkal nagyobbak, mint kanadai társaik, ezért néznek ki olyan kövérnek és veszélyesnek. A felvételeken az látható, mennyire barátságosan próbál a Husky közeledni a medvékhez. Ki-beugrál az ösvényen, játszik a bocsokkal, olyan, mint Maugli a dzsungelben.

A közösségi médiában gyorsan kedvenccé vált, több mint 12 ezren kommentálták a jelenetet. Volt, aki Pixar filmhez hasonlította, akadt olyan is, aki azonnal örökbe fogadta volna az egész medvecsaládot és többen aggodalmuknak adtak hangot, féltették a Huskyt, mivel a kutyák és a medvék a vadonban általában nem a legjobb barátok.

Ezen a videón látható a kutya, aki a medvékkel játszik:

Objektum doboz

Elolvasom a cikket