Automatából ivott kávét miután azonnal fuldokolni kezdett

Amióta a kávébab elterjedt Európában, a frissítő hatással bíró italnak hatalmas kultúrája lett kontinensünkön. A kávézásnak különféle szeánszai alakultak ki mostanra: vannak, akik egy elegáns kávéházi beszélgetés nélkül el sem tudják képzelni az életet, mások számára pedig a reggeli kávé az, ami nélkül nem indul jól a nap, olvasható a Borsonline.hu-n.

Akárhogy is, a legtöbb ember számára elengedhetetlenül fontos ez az ital, és természetesen igyekszünk finom, jó minőségű kávét fogyasztani. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor nincs módunk, lehetőségünk arra, hogy kivárjuk a sort és kifiezessük a drága bolti kávét. Ilyenkor kerülnek képbe az automaták. Egy reptéri alkalmazott azonban most nagyon pórul járt emiatt.

Egy 21 éves nő a mallorcai repülőtér alkalmazottja, így természetesen sok időt kell ébren töltenie. Hogy ne költse a fél fizetését kávéra, előszeretettel fogyaszttott a reptér automatáiból, az azonban olcsóbb és gyorsabban kész van. Most azonban rendkívül súlyos baleset történt. Amikor ugyanis megkapta a kávét, rátette a pohár fedelét és belekortyolt az italba. Először csak annyit vett észre, hogy nagyon különös az íze, hamarosan azonban a teste ellenreakcióba kezdett A torkához kapva kezdett fuldokolni, ugyanis anafilaxiás sokkot kapott. A bőrének számos pontján kiütése jelentkeztek, és úgy érezte, hogy rögtön megfullad.

Ameddig még volt egy kis ereje, levette a pohár tetejét. és döbbenten vette észre, hogy tele van a kávéja rovarokkal. Azonnal kórházba kellett szállítani az allergiás reakció miatt, és hosszú ideig küzdöttek az életéért. A család természetesen dühöng, és úgy gondolják, mulasztás miatt kerültek a rovarok az automatába, aminek akár tragédia is lehetett volna a vége – írja a Mirror.

Elolvasom a cikket