„A poklok poklát élik meg”

Katalin hercegné és Vilmos herceg magánéletéről egy bennfentes szólalt meg. Amaia Arrieta közeli barátságot ápol a házaspárral, és elárulta, hogyan érzik magukat, amióta kiderült, hogy a walesi hercegné rákbetegséggel küzd. A diagnózis lesújtotta az egész családot.

„Összetört a szívem jelenleg, szerintem a poklok poklát élik át, remélem, hogy visszatérnek. Ez nagyon személyes” – nyilatkozta Amaia a a Telegraphnak.

Katalin hercegné még januárban esett át hasi műtéten, majd márciusban bejelentette, hogy később kiderült a szomorú hír: rákkal küzd. A walesi hercegné visszavonult a nyilvánosságtól, és százszázalékosan a gyógyulására koncentrál, ugyanis jelenleg megelőző kemoterápiás kezelést kap. A férje, Vilmos herceg nemrég tért vissza a közfeladataihoz. A napokban ünnepelték Sarolta hercegnő születésnapját, akiről egy olyan fotót tettek közzé, amelyet Katalin hercegné készített, valamint néhány héttel ezelőtt Lajos hercegről is új kép került napvilágra.

Azt nem tudni, hogy Katalin hercegné, mikor tér vissza, de a bennfentesek állítják, hogy az állapota javul, és az egész királyi család bízik a gyógyulásában. Az azonban a mai napig nem derült ki, hogy a háromgyermekes édesanya a rák melyik fajtájával küzd. Vilmos herceg azonban mindenben támogatja a feleségét, Katalin hercegné a márciusi videóüzenetében el is mondta, hogy a férje hatalmas segítséget nyújt neki. Károly király szintén beteg, ám ő a napokban visszatért dolgozni, ugyanis az orvosai engedélyezték neki.

Elolvasom a cikket