Ezért dühös Károly király

Sokakat meglepett, hogy Károly király nem volt hajlandó találkozni Harry herceggel, amikor a sussexi herceg nemrégiben az Egyesült Királyságba látogatott. A hírek szerint Harry herceg ezt komoly sérelemként élte meg, most pedig kiderült, hogy viszonyuk azóta tovább romlott. Károly király egyre dühösebb Harry hercegre – írja az elle.hu.

A londoni látogatást követően Harry herceg feleségével, Meghan Markle-lel egy nigériai körútra indult. Céljuk az volt, hogy népszerűsítsék az Invictus Games eseményeit. Utazásukat azonban sokan kritizálták, ugyanis egy nem hivatalos királyi látogatásnak minősítették. Tom Quinn királyi szakértő szerint az afrikai utazás tovább rontott Harry herceg és családtagjai viszonyán.

„Vilmos herceg teljesen felháborodott, és eltökélte, hogy megtalálja a módját, hogy a jövőben megakadályozza a hasonló utazásokat. Az eset miatt Károly király is dühösebb, mint valaha” – mondta.

A szakértő szerint a brit királyi család tagjai azért olyan zalkatottak, mert Nigériában úgy kezelték Harry herceget és Meghan Markle-t, mintha a királyi család egy hivatalos látogatásán vennének részt: bemutatókkal, fogadásokkal és a jótékonysági szervezetekkel történő találkozókkal készültek az érkezésükre.

Harry herceg és Meghan Markle azonban 2020-ban lemondtak hivatalos tisztségeikről, ezért az uralkodót és Vilmos herceget is felháborította, hogy milyen különleges fogadtatásban részesült a sussexi hercegi pár.

Elolvasom a cikket