Újabb elmélet Elvis Presley haláláról

A boncolási eredményeket azonban titkosították, amely azt eredményezte, hogy összeesküvés-elméletek és találgatások árasztották el a médiát. Voltak, akik a legenda halálát sem akarták elfogadni – olvasható a Life.hu oldalán.

Nem volt titok, hogy Elvis Presley a halála előtt hihetetlenül egészségtelen életmódot folytatott, bőséges mennyiségű hamburgert fogyasztott, és rengeteg, receptre kapható gyógyszert vett be.

Az egykor mozgékony zenei ikon elhízott, miközben egészsége egyre inkább megromlott.

Míg egyesek szerint szívrohamot kapott, miközben a vécén erőlködött, mások a hosszú ideje tartó drogfogyasztást jelölték meg 42 éves korában elhunyt ikon halálának okaként. Az igazságot titkolták, amely arra késztette a rajongókat, hogy megkérdőjelezzék halálának valódi körülményeit. Az évek során több szakértő – aki ismerte a bizalmas jelentést – megosztotta elméleteit, köztük azt is, hogy egy korábbi sérülés is hozzájárulhatott a halálához.

Elvis, aki tragikus módon 42 éves korában hunyt el, állítólag súlyos fejsérülést szenvedett, miután egy hollywoodi hotelszobában megbotlott egy tévékábelben, amelynek következtében agyszövet került a véráramába.

Ez az eset vélhetően autoimmun reakciót váltott ki, amely hipogammaglobulinémiát eredményezett: ez magyarázatot adhat számos egészségügyi problémájára, beleértve a krónikus fájdalmakat, a kiszámíthatatlan viselkedést és az elhízással folytatott, jól dokumentált küzdelmét.

Ez azonban még mindig csak egy újabb elmélet, ugyanis a boncolási jegyzőkönyvek titkosítottak, és 2027-ig biztosan azok is maradnak.

Elolvasom a cikket