Meghan Markle a királyi hagyományt követi a gyereknevelésben

Miután 2020-ban a sussexi hercegi pár hátat fordított a királyi családnak, Kanadába költöztek, és egy teljesen új életformát választottak. Ma már az Egyesült Államokban élnek két gyermekükkel, és eltávolodtak a brit királyi családtól.

A nagy port kavart, Oprah Winfrey-nek adott interjújukban kifejtették, milyen támadások érték őket, illetve fiukat, Archie-t a családban, Harry herceg pedig tavaly megjelent, Spare című memoárjában idézett fel néhány régi problémát.

A királyi család neheztel rájuk amiatt, hogy nyilvánosságra hozták ezeket az eseteket, a sussexi pár pedig inkább visszavonult. Bizonyos királyi hagyományokról azonban nem hajlandók lemondani gyermekeik érdekében.

Meghan Markle küzd a gyermekeiért

A sussexi hercegné és Harry herceg is egyetért abban, hogy gyermekeik tanulmányai rendkívül fontosak. Harry herceg származásának köszönhetően a világ legjobb intézményeibe járhatott, és Meghan Markle számára is hatalmas értéket képvisel a tanulás, így erre gyermekeik esetében is nagy hangsúlyt fektetnek majd a férjével.

Meghan Markle édesanyja, Doria nagyon sokat segít a gyermekekkel kapcsolatban, mióta az Egyesült Államokban élnek. Benne tökéletesen megbíznak, és bármikor rá merik bízni a kicsiket, a nagymama pedig örömmel vigyáz az unokáira. Ugyanakkor hamarosan iskoláskorúak lesznek, ami újabb kérdéseket vet fel.

A sussexi hercegi pár sok szempontból szeretne normális életet élni, és ugyanezt biztosítanák gyermekeik számára is. Tom Quinn királyi szakértő szerint minden bizonnyal nem fognak engedni abból a királyi hagyományból, hogy Archie és Lilibet csak elit iskolákban tanulhat majd.

Régóta azt híresztelik, hogy a sussexi hercegi pár esetleg egy helyi állami iskolába küldi a gyerekeit, de ez valójában soha nem merült fel. Bár igyekeznek hétköznapi életet élni, de soha nem mondanának le arról, hogy a gyermekeik elit környezetben tanulhassanak.

A bennfentesek szerint Meghan Markle még a királyi családdal való fenntartásait is félretette, ha ezen hagyományról van szó. Már a megfelelő intézményt is elkezdték keresni Archie és Lilibet számára, és barátaik szerint mindent megtesznek azért, hogy megtalálják az ideális iskolát nekik.

Elolvasom a cikket