Megható titkot árult el David Beckham

David Beckham elárulta, hogy egy ismeretlen személy bocsánatkérő üzenetet hagyott az autóján, miután megjelent a Netflix dokusorozata. A műsorban a labdarúgó őszintén vallott a rengeteg támadásról, amelyet az 1998-as világbajnokság után kapott, ugyanis Beckhamet kiállították, miután Diego Simeone felé rúgott. Végül Argentína győzelmével zárult a mérkőzés – erről ír az Elle.hu.

Anglia végül büntetőkkel veszítette el a mérkőzést, és Davidet hibáztatták a vereségért. Az ellenfél klubok szurkolói a következő, 1998–99-es szezon nagy részében folyamatosan kifütyülték és gúnyolták. A legsúlyosabb visszatetszést egy égő képmás és halálos fenyegetések váltották ki.

David Beckham a tavalyi dokumentumsorozatában őszintén beszélt a bántalmazásról. A focista most pedig elárulta, hogy nemrégiben ő és felesége, Victoria Beckham egy bárba mentek, majd az autójukhoz visszatérve egy név és cím nélküli cetlit találtak.

„Sajnáljuk, ahogyan veled bántak” – írta az ismeretlen a focistának.

David Beckham megtartotta a cetlit. Az egykori futballsztár úgy gondolja, hogy a dokumentumsorozat óta másképp állnak hozzá az emberek. Néhány hónapja a focista azt is felidézte, hogy nagyon sebezhetőnek és magányosnak érezte magát, amikor visszatért az Egyesült Királyságba.

A dokumentumsorozatban David Beckham megcsalási botrányára is kitértek, amely rányomta a bélyeget a focista házasságára. Victoria Beckham azt mondta, hogy életük egyik legnehezebb időszaka volt, de sikerült megoldaniuk a problémáikat.

Elolvasom a cikket