Ezek az ételek gyorsan méregtelenítik a dohányos szervezetét

A káposzta természetes forrása az izotiocianátoknak és más antioxidánsoknak, amelyek segíthetnek megszabadulni a szervezetben lévő nikotintól. Emellett megvédheti a szervezetet a rákos megbetegedésekkel szemben is.

Az áfonya szintén segít a nikotin elleni küzdelemben, mivel növeli a vércukorszintet. Az áfonyában található sav viszont gyorsabban eltávolítja a nikotint a vérből, mint más bogyós gyümölcsök.

A citrusfélék magas C-vitamin-tartalmúak, ami segít enyhíteni a stresszt és az idegességet a dohányzásról való leszokás során.

A spenót segít megszabadulni az elvonási szindrómától, amely a dohányzásról való leszokás után jelentkezhet. Hatással van az ember mentális és érzelmi állapotára.

A brokkoli nagy mennyiségű B5-, C- és B-vitamint tartalmaz, valamint az NRF2 gént, amely segít megbirkózni a szervezetben lévő káros anyagok feleslegével.

A gránátalma olyan nyomelemeket tartalmaz, amelyek kiválóan tisztítják az ereket. A gránátalmalevet az orvosok gyakran ajánlják vérszegénységben és emésztőrendszeri rendellenességekben szenvedőknek, amelyek nem ritkák a dohányosoknál.

A búzacsíra segít javítani a szív- és érrendszer rugalmasságát.

Szintén a dohányzásról való leszokás utáni jobb egészség érdekében ajánlott gyakran szellőztetni a helyiségeket, és többet tartózkodni a friss és tiszta levegőn.

Ne feledkezzen meg a sportról, mert felgyorsítja a nyálka eltávolításának folyamatát a hörgőkből, valamint javítja az általános egészségi állapotot. A tüdő nyálkától való megtisztítását segíti az ánizsmag, az altheagyökér és az oregánó infúziója. Inhalációkat is végezhet.

Elolvasom a cikket