Megtörte a csendet Harry herceg

Sussex hercege őszintén beszélt arról, hogy milyen nehézségeken ment keresztül, és miként határozta meg az életét Diana hercegné halála.

Harry herceg szeretne másoknak is segíteni, ezért a Scotty’s Little Soldiers nagyköveteként szerepelt egy videóban. A szervezet olyan fiatalokat támogat, akik elvesztették a szüleiket a hadseregben. Harry herceg 12 éves volt, amikor elvesztette az édesanyaját, a saját meglátásait a gyászról a videóban osztotta meg.

„Ez a legnehezebb dolog, különösen a gyerekeknek, azt hiszem, ami a következő: „Nem akarok beszélni róla, mert elszomorít, de ha egyszer rájövök, hogy ha beszélek róla, akkor ünneplem az életüket, akkor tulajdonképpen a dolgok könnyebbé válnak” … ellentétben azzal, hogy „nem fogok beszélni róla, és ez a legjobb megoldás a megküzdésre”, pedig valójában nem az. Lehet, hogy egy ideig… nem tudod örökre elnyomni. Nem fenntartható. És megesz belül.”

Harry herceg ezzel arra utalt, hogy sokáig ő is elnyomta magában édesanyja halálát, mert úgy érezte, hogy ez a helyes stratégia. Később rájött, hogy nem jut előrébb, ha elmenekül az érzelmek elől.

Elolvasom a cikket