Angelina Jolie és Brad Pitt „nagy találkozása”…

Bár az elmúlt nyolc évben nem keresztezte egymás útját Angelina Jolie és Brad Pitt: most a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál változtathat ezen. Bár a házaspárt már 2019-ben elválasztották egymástól, jogi csatájuk még nem ért véget, amely nagyrészt a francia szőlőültetvényük és birtokaik körüli vita rendezéséről szól. Így nem csoda, hogy a fél világ kíváncsi arra, miként viselkednek majd egymással, ha tényleg megtörténik a „nagy találkozás”. Külön kérdés, hogy Angelinát elkísérik-e gyerekeik, és ha igen, hogyan viszonyulnak majd apjukhoz, akinek nevét közülük többen elhagyták, Pitt kedvence, Shiloh pedig már el is kezdte a hivatalossá tételt – olvasható a Life.hu oldalán.

Angelina Maria Callas bőrébe bújt

Angelinának 2021 óta először lesz filmbemutatója: a Maria című életrajzi filmben a híres operaénekesnő, Maria Callast formálja meg Pablo Larraín rendezésében, aki a Jackie Kennedy és Diana hercegnő életrajzi filmjét, a Jackie és Spencert is rendezte. A Maria bizonyos jeleneteit Budapesten forgatták, amikor a színésznő meglátogatta az Operaházat és a halottak napi hangversenyen vett részt. A később közzétett képek tanúsága szerint Jolie el is érzékenyült Verdi Requiemje alatt. Horváth Norbert ingatlanszakértő pedig arról beszélt, milyen különleges kívánságai voltak a színésznőnek a hazánkban tartózkodása során.

Brad Pitt magányos farkasként a filmvásznon

Brad Pitt a filmfesztiválon nemcsak Angelinával, de régi jó barátjával George Clooneyval is találkozik, hogy bemutassák a Wolfs című vígjáték-thrillerüket. A filmet Jon Watts rendezte, és két magányos farkasról szól, akik kénytelenek együtt dolgozni, hogy bűneik bocsánatot nyerjenek. Amíg a Maria a fesztivál egyik versenyfilmje, a Wolf nem az.

Elolvasom a cikket