„Karrierista alja ember”

Az Európai Parlament ezúttal is megmutatta, hogy többet ér neki a hatalomvágy kiélése, minthogy betartsák a jogszabályokat. Ráadásul azokat a jogszabályokat, amelyek ők erőltettek át a házszabályon. Kinek a kedvéért? Egy botrányhős kedvéért, akit éppenséggel úgy hívnak, hogy Magyar Péter. Ebből is látszik, hogy Brüsszelben csak a globalista akaratnak van elsőbbsége, méghozzá mindenáron. Még akkor is, ha az kifejezetten erkölcsi vagy jogszabályi akadályokba ütközik. Ezek a szempontok egyszerűen nem számítanak akkor, ha a globalista, sorosista érdekeket kell kiszolgálni azzal a szűk többséggel, amivel ideig-óráig még rendelkezhetnek az Európai Parlamentben.

És annak az óriási többségnek az akarata ellenére, amely a változásra szavazott június 9-én az európai parlamenti választásokon. Az európai polgárok túlnyomó többsége ugyanis erre, a változásra szavazott. Elképzelni sem tudta, hogy például egy Magyar Péter nevű magyar képviselő Manfred Weben néppárti elnök támogatásával olyan pozícióba juthat, amely a változást akaró Patrióták Európáért frakciónak járt volna. Méghozzá éppen azon szabályok alapján, amelyet korábban az Európai Parlament változtatott meg. Deutsch Tamás ezt úgy fogalmazta meg, hogy „épp a baloldali blokk volt az, amelyik nagy garral, hihetetlen lelkesedéssel keresztülerőltette azt a szabályt az Európai Parlament házszabályában, hogy nemi egyenlőségnek, gender balace-nak kell lenni a szakbizottságok tisztségviselői között. Ha férfi a szakbizottság elnöke, akkor az első alelnök nő, a következő lehet férfi, aztán megint nő, aztán megint férfi. Ebben a szakbizottságban (alkotmányügyi bizottság – a szerző) az lett volna a jogszabályi kötelezettség, hogy az adott bizottság negyedik alelnöki pozícióját egy nő töltse be. De amikor ez a Néppárt és a teljes baloldali blokk által áterőltetett szabály akadálya a hatalomvágynak, akkor nem a hatalomvágyból vesznek vissza, hanem az általuk megalkotott jogszabályt helyezik hatályon kívül”.

Arról már ne is beszéljünk, hogy ezek a nagyszerű brüsszeliták pontosan tudták, hogy Magyar Péternek milyen botrányai vannak Magyarországon. Tudták, hogy az éjszakai luxusdiszkóban fiatal lányok lába között csúszik-másik, elveszi a magatartását rögzítő telefonját, majd miután a biztonságiak kivezették a szórakozóhelyről, bedobja a Dunába. Más alkalommal – a tévés vallomása szerint – egy fiatal hölgyet akart nemi aktusra kényszeríteni, aki ezt nem akarta, s úgy kellett erővel eltávolítani magáról Magyart, aki a leírás szerint önkielégítéssel fejezte be a programot. Mindezen ügyek az ügyészség asztalán fekszenek, a teljes honi és nemzetközi nyilvánosság előtt zajlottak.

Ezek után kit talál legmegfelelőbbnek a háborúpárti Manfred Weber az alkotmányügyi bizottság alelnöki posztjára? Magyar Pétert.

Pataky Attila, az Edda frontembere: „Sokan elmondták már, de tényleg így van, aki a gyermekeit, a feleségét beáldozva, arra az asztalra csinálva, ahonnan húsz évig evett, a barátait elárulva, a magyar népet elárulva akar politikus lenni, az egy szörnyeteg”, aki el sem tudja képzelni, „kik vagy mik” lehetnek azok, akik körülötte vannak. Hiszen egy áruló ma elárulta a nemzetét, a családját, holnap őket fogja elárulni. Bárkit bármikor. Mint mondta: biztos benne, hogy a Békemenetből senki sem tudna úgy szembefordulni a miniszterelnökkel, mint ahogy azt Magyar Péter tette. Akik oda eljöttek, tiszta szívvel érkeztek, haza- és nemzetszerető emberek, nem köpönyegforgatók.

Kijelentette: „Magyar P. egy véglény számomra. Egy nemzetét, családját, politikai közösségét eláruló véglény. Egy karrierista alja ember. Ez még magát sem tudja megvédeni, nemhogy a gyermekeket, unokáinkat.”

Dráma, hogy épp egy ilyen ember kell az Európai Néppártnak, csak azért, hogy a háborúpártiságukat tovább tudják erősíteni. Miközben tisztában vannak vele, hogy a választóik BÉKÉT akarnak. Csupa nagy betűvel. Nem akarnak vérontást, tiltakoznak az emberek értelmetlen és tömeges halála miatt Ukrajnában.

A szűk brüsszeli pedig elit összezár, mosolyog, úgy csinál, mintha ő járna helyes úton. Közben nagy ívben tesz a demokráciára. Illetve azt hazudja demokráciának, amikor a kisebbség ráerőlteti akaratát a nagy többségre. Mint a népi demokráciában a magyarországi a pártállam idején. Amit legalább proletárdiktatúrának hívtak.

Magyar Péter pedig ennek az erőszakos brüsszeli „demokráciának” lett a katonája, amivel szembemegy a magyarok érdekeivel.

Pataky Attilának nemcsak a minapi hajdúszoboszlói koncertjével volt hatalmas sikere, Magyar Péter jellemzése is megdobogtatja a magyarok szívét.

A szerző újságíró

Elolvasom a cikket