Emiatt mond fel Harry herceg és Meghan Markle minden alkalmazottja

Nemrég derült ki, hogy Harry herceg kabinetfőnöke, Josh Kettler mindössze három hónap után távozik a posztjáról, így csatlakozik ahhoz a több tucat alkalmazotthoz, aki képtelen volt együtt dolgozni a sussexi hercegi párral.

Josh Kettler még a próbaidejét töltötte, és a hírek szerint közös megegyezéssel bontották fel a szerződésüket. Egy királyi szakértő, Tom Quinn szerint azonban mindez egyáltalán nem meglepő. A szakértő azt mondja, az évek során a sussexi hercegi pár számos fontos személyt vesztett el az alkalmazottak közül, akik úgy érezték, képtelenek megfelelni Harry herceg és Meghan Markle elvárásainak.

„2018-as házasságkötésük óta a becslések szerint több tucat kulcsfontosságú alkalmazottat veszítettek el. A személyzetük egy korábbi tagja elárulta nekem, hogy a legnagyobb probléma az, hogy Meghan Markle és Harry herceg mindig azt feltételezi, hogy megtenni valamit pont ugyanolyan könnyű, mint beszélni róla. Ráadásul mindketten gyűlölik azt hallani, hogy valami nem lehetséges” – mondta Quinn.

Tom Quinn szerint Kettler távozása különösen kínos Harry herceg és Meghan Markle számára. A legnagyobb csapást az jelenti, hogy Kettler távozása után elkezdtek terjedni a hírek a munkastílusukról és az elvárásaikról: bár néhány embert már megkerestek az elmúlt hetekben, hogy különböző pozíciókban szívesen alkalmaznák őket, mindegyikük visszautasította a lehetőséget, és ebben nagy valószínűséggel az előzmények is szerepet játszanak.

Elolvasom a cikket