Fordulat állt be Törőcsik Mari házával kapcsolatban

A helyiek azért dühödtek fel, mert Törőcsik lánya, Teréz eladta a színésznő imádott otthonát egy vállalkozónak. Az pedig már csak olaj volt a tűzre, hogy egyes információk szerint rövidesen egy bárki által kivehető Airbnb-lakásként funkcionált volna a velemi házikó, amely oly kedves volt Törőcsik szívének – számol be a Borsonline.hu.

A 140 négyzetméteres, négyszobás, kétzuhanyzós fürdőszobás, kétkonyhás, külön kazánházas és boltíves, pincés házat 69 millió forintért hirdették, azonban az évek alatt nem akadt rá vevő. Az egyelőre nem derült ki, hogy a vállalkozó kifizette volna ezt az összeget, vagy esetleg a színésznő lánya, Teréz engedett az árból, az viszont biztosnak tűnt sokáig, hogy konkrét tervek vannak az épülettel. Ezt lapunknak Törőcsik Mari fogadott fia is megerősítette:

„Anyám kapuján kint volt egy tábla, hogy kiadó az ingatlan, de ez a napokban eltűnt. A szomszédtól tudom, hogy nem örülnek a helyiek a dolognak. Sajnos nekem ebbe nincsen beleszólásom” – jelentette ki lapunknak Son, Mari vietnami, fogadott gyermeke.

Fordulat történt, megnyugodhatnak a helyiek

A Bors birtokába jutott információk azonban alapjaiban változtatják meg a házeladás miatt kialakult, puskaporos helyzetet! Megtudtuk, hogy az ingatlant valóban egy velemi lakos vásárolta meg, ám azok az információk, amelyek szerint Airbnb-lakás lett volna belőle, nem igazak, vagy ha egykor mégis azok voltak, úgy mostanra a tulaj meggondolta magát.

„Annyit tudok, hogy valóban eladták Törőcsik Mari házát, az új tulajdonos velemi illetőségű, abban viszont biztos vagyok, hogy az ingatlan nem lesz kiadó. Ezt maga az új tulaj mondta nekem. Azt is említette, hogy lehet, kint volt egy kiadó tábla a házon, ám ezt nem kell igazán komolyan venni. Egészen biztos, hogy a színésznő egykori otthona nem lesz átjáróház”– árulta el a Borsnak egy velemi érdekeltségű informátor.

Úgy tudni egyébként, hogy az új tulaj már elkezdte a ház felújítását, a tervek szerint Törőcsik Mari háza jelentős átalakuláson esik majd át, de a velemiek fellélegezhetnek: a legendás színésznő egykori otthonából nem lesz kiadó szálláshely.

Elolvasom a cikket