Katalin hercegné szigorú szabályokat vezetett be a személyzet számára

Ugyanakkor családjuk védelme érdekében rendkívül magas elvárásokat támasztanak egy-egy új alkalmazott felvételekor. Számos szabályt kell betartania annak, aki a királyi család szolgálatába szeretne állni, a walesi hercegi pár otthonában pedig különösen sok feltételnek kell megfelelniük a dolgozóknak.

A hercegné saját maga határozta meg a szabályok egy részét, ám ezek nem öncélú rendelkezések, hiszen mindegyik a biztonsághoz kötődik.

Katalin hercegné ezt várja el az alkalmazottaktól

Alkalmanként a brit királyi család hivatalos platformjain megjelennek álláshirdetések, és ezek egy része olyan munkakört jelöl, amelyek Katalin hercegné és Vilmos herceg közvetlen környezetéhez köthetőek.

Az ajánlatok kiemelik, hogy a leendő munkavállalónak számos kihívással kell majd megküzdenie, de a bennfentesek elárultak még egy szabályt, amelyet Katalin hercegné a személyzet minden egyes tagjával szigorúan betartat.

Az alkalmazottaktól teljes körű diszkréciót vár el, hiszen bizalmas munkakörről és feladatokról van szó. Ha valaki a legkisebb mértékben is kiadná a család életére vonatkozó információkat, az akár biztonsági kockázatot is jelenthet, így a munkavállalóra nézve ez végzetes következményekkel járna.

Bár az alkalmazottakat kezdetben általában meglepi, hogy mennyire szigorú szabályzatot kell követniük, de összetartó csapat alakult ki a walesi hercegi pár környezetében, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy Katalin hercegné, Vilmos herceg és a gyermekeik élete minél zavartalanabb legyen.

Elolvasom a cikket