Katalin hercegné még nincs túl a nehezén

Kate Middleton jelenleg rákkezelésen vesz részt, de a legfrissebb hírek szerint a mai napig nem gyógyult meg teljesen, annak ellenére, hogy már jó ideje tart a kezelése. Maga Middleton a Daily Express amerikai lap beszámolója szerint elárulta, hogy még nincs teljesen „túl a nehezén”, hiszen a rákkezelésének megfelelően még sok gyógyulásra van szüksége.

Katalin walesi hercegnőként szerves része a királyi családnak, és most harmadszorra látták a nyilvánosság előtt, mióta megkapta a rákdiagnózist, amikor a sajtónak beszélt az egészségügyi állapotáról. Vilmos herceggel együtt egy gratuláló videót tett közzé Nagy-Britannia sportolóinak a nemrég befejeződött 2024-es párizsi olimpia után.

A királyi család igencsak szereti a sportot, és ha Wimbledonról van szó, egyszerűen nem tudnak távol maradni a sok eseménytől. Így volt ez Kate Middletonnal is, akit a nemrég az All England Clubban láttak, ahová Charlotte hercegnő és húga, Pippa Middleton is elkísérte. A beszámolók szerint a wimbledoni közönségtől álló ovációt is kapott, amikor a páholyban ülve nézte a meccset.

Middleton jó úton halad a fejlődés útján

Kate Middleton azt állítja, hogy jó úton halad a gyógyulása, és napról napra jobban van. Bár arra panaszkodott, hogy időnként gyengének érzi magát, amit elég nehéz leküzdenie. Mindeközben arra törekszik, hogy a pozitív energiákra koncentráljon és egy kicsit otthonról is dolgozzon – írja a Daily Express amerikai lap.

Elolvasom a cikket