Ezért hívták meg valójában Meghant Kolumbiába

Az alelnök végül elárulta, mi volt a valódi oka annak, hogy az országba hívták a hercegi párt. Mint mondta, Meghan Markle élettörténete és a Netflixen levetített dokumentumsorozatuk katalizátorként szolgált a Kolumbiába való meghívásukra – számol be a Life.hu.

Harry és Meghan egy sor eseményen vett részt a „kvázi királyi” körútjuk első és második napján, beleértve a bogotai színházi előadást, egy iskolalátogatást Santa Fe városában, valamint egy veteránokat befogadó rehabilitációs központban.

A turné első napján tartott sajtótájékoztatón Márquez asszony, az ország első színesbőrű nője, aki az alelnöki posztot tölti be, elárulta a pár meghívásának okait.

„Hogyan ismertem meg Meghant és Harryt? Először a médián keresztül találkoztam velük, és megnéztem a Netflix-sorozatot az életükről és a történetükről, ami mélyen meghatott. Ez motivált, hogy azt mondjam: »Ez egy olyan nő, aki megérdemli, hogy meglátogassa hazánkat, és megossza történetét«, és kétségtelen, hogy látogatása sok nőt megerősít világszerte” – ismerte be az alelnök.

Elolvasom a cikket