Meghan Markle még sosem volt ennyire őszinte

Meghan Markle és Harry herceg pár nappal korábban Kolumbiába utaztak, ahol több rendezvényen is részt vettek. A hercegné részt vett egy panelbeszélgetésen, ami az Afro Women and Power nevet viselte. A téma a nők szerepe, ereje volt, így a hercegné megosztotta, kitől inspirálódik, bizonyos mintákat igyekszik átvenni, ezek pedig a gyereknevelés során is sokat segítenek neki – számol be az Elle.hu.

„Természetesen sok erős nőben találok inspirációt, akik körülöttem vannak, és anyám is köztük van.”

Meghan Markle elárulta, mindenhez köze van az édesanyjának, hiszen sok dolgot tőle tanult meg. Többek között azt, hogyan találhatja meg a saját hangját, szólalhat fel a számára fontos dolgok mellett. Ennek a folyamatnak fontos része, hogy bizonyos esetekben átitasson mindent szeretettel és kedvességgel. Ezt nagyon fontosnak tartja anyaként, és Lilibet hercegnő nevelésénél.

„A példakép része, amit anyaként mindenképpen igyekszem tenni, az, hogy bátorítsam a lányunkat – aki már 3 évesen megtalálta a hangját.

Sussex hercegnéje elárulta, nagyon büszkék már most Lilibet hercegnőre. Úgy véli, hogy ez nagyon hasznos a jövőre vonatkozóan. Szerinte a fiatal lányok és nők idővel képesek lesznek nagy hatást gyakorolni a világra. Ehhez viszont arra van szükség, hogy hallassák a hangjukat, felszólaljanak a nekik nem tetsző helyzetekben, ezzel pedig egy teljesen másik világot teremthetnek, mint amiben Meghan Markle felnőtt.

Elolvasom a cikket