Katalin hercegné miatt robbant ki hatalmas vita Vilmos herceg és András herceg között

Vilmos herceg állítólag neheztel András hercegre, mivel nagybátyja nem volt a legbarátságosabb a feleségével, Katalin hercegnével szemben. A királyi szakértő és kommentátor, Richard Kay szerint a háromgyermekes édesanyának is köze lehet ahhoz, hogy III. Károly király fivérét ki akarják lakoltatni az otthonából – írja az Elle.hu.

A szakértő szerint Vilos herceg azért ellenséges a yorki herceggel szemben, mert András nem bánt túl szépen Katalin hercegnével, amikor bekerült a királyi családba. A brit trónörökös úgy érzi, hogy az édesapja, III. Károly király nem bánik elég keményen a fivérével, pedig az elmúlt években rengeteg botrányba keveredett.

Tom Quinn királyi író és kommentátor így nyilatkozott az üggyel kapcsolatban: III. Károly király számára az, hogy rákényszeríti Andrást, hogy Frogmore-ba költözzön, egyszerre több problémát is megold: üzenetet küld Harrynek, hogy magánemberként, és már nem dolgozó királyi családtagként soha többé nem engedik vissza a birtokra. Andrásnak azt üzeni, hogy miután kegyvesztetté tette magát, többé nem számíthat arra, hogy nagystílűen élhet. És végül ez azt jelenti, hogy egy megfelelően nagyszerű rezidenciát készíthetnek elő a királyi család számára, akik igazán számítanak: Vilmos és Katalin.

Károly eltökélt szándéka, hogy a Royal Lodge legyen az egyetlen olyan rezidencia a windsori királyi birtokon, amely elég nagy és elég királyi az örököse számára. Ezen a rezidencián él András herceg hosszú évek óta, ám a pletykák szerint októberig valószínűleg tényleg ki kell költöznie.

Elolvasom a cikket