Stílust váltott Vilmos herceg

Nők milliói irigyelték Katalin hercegnét, amikor 2011-ben házasságot kötöttek, és egyúttal kétségbeesve vették tudomásul, hogy a herceg „elkelt”. Ám az iránta való rajongás még hosszú ideig nem enyhült.

Valójában még most is tart, de ma már a legtöbben családos emberként tekintenek rá, hiszen Katalin hercegnével közösen nevelik három gyermeküket, György herceget, Sarolta hercegnőt és Lajos herceget. És természetesen ma már más korosztály érdeklődik iránta, a tinédzserlányok rajongásán már túl van.

Most azonban ismét fellángoltak a kedélyek egy stílusváltásnak köszönhetően.

Augusztus elején Katalin hercegnéről és Vilmos hercegről egy videófelvételt tettek közzé, amelyben gratuláltak a Team GB, vagyis az angliai válogatott párizsi olimpián nyújtott teljesítményéhez.

Mind elmondták, mindannyian otthon voltak, hogy kövessék az eseményeket, Vilmos herceg pedig hozzátette, hogy mindenkinek hatalmas örömöt szerzett a csapat teljesítménye, amely egyúttal inspirációt is jelent.

A rajongók figyelmét azonban elsősorban nem a videó tartalma, hanem Vilmos herceg megjelenése keltette fel. Míg Katalin hercegné a korábban már sokszor viselt, fehér alapon kék csíkos felsőjében mutatkozott, Vilmos herceg egy kék Adidas-inget viselt, és borostásan tűnt fel a videóban.

Volt olyan rajongó, aki szerint a walesi herceg most van a legjobb formájában, és sokakat sikerült lenyűgöznie, özönlöttek az elragadtatott, ehhez hasonló kommentek: „Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ő az én valódi királyom.”

A vélemények ugyan megoszlanak, de Vilmos herceget valószínűleg mindez nem izgatja, ugyanis Katalin hercegnével igyekeztek a lehető legtöbbet pihenni idén nyáron, és jelenleg inkább a felhőtlen családi élet megteremtésére koncentrálnak.

Elolvasom a cikket