A kertünkben van az izzadás elleni megoldás

Az izzadás egy természetes folyamat, amely segít a szervezetnek szabályozni a hőmérsékletet és eltávolítani a méreganyagokat. Azonban gyakran valódi problémává válhat, mivel a nyári hőségben fokozódik, és a szag is egyre kifejezettebbé válik. Vannak azonban olyan módszerek, amelyek segítenek megelőzni a izzadást még akkor is, ha odakint 38 fok van – írta a kubnews.ru.

A kamilla főzete segíthet ezen a problémán, mivel antiszeptikus tulajdonságokkal rendelkezik. A növényből 2-3 evőkanálnyit forró vízzel kell leönteni, és legalább harminc percig hagyni, hogy áztassa. Az így kapott oldatot zuhanyzás után dörzsölje be a problémás területeket.

A zsálya a bőrön lévő baktériumokat is képes elpusztítani. Csak egy evőkanálnyit kell forró vízzel leönteni, és szintén harminc percig kell ragaszkodni hozzá. Az így kapott főzetet a problémás területekre kell dörzsölni.

Normalizálja a munkát a verejtékmirigyek segít ugyanez az almaecet. 1:1 arányban vízzel kell hígítani, és zuhanyzás után a bőrre kell felvinni.

A tölgyfakéreg is képes átmenetileg csökkenteni az izzadást. Össze kell törni és néhány evőkanál forró vízzel leönteni. Állandó megoldás lesz legalább egy órán át, de később segít a problémán, mondta a szevasztopoli médiában.

Fontos azonban a megfelelő ruházat kiválasztása is. Természetes anyagokból kell készülnie, és lehetővé kell tennie a bőr számára, hogy lélegezzen. Akkor az izzadság elválasztása kevesebb lesz.

Elolvasom a cikket