El akarta vágni a saját torkát egy magyar turista a kolumbiai reptéren + VIDEÓ

A férfi augusztus végén érkezett Kolumbiába, ahol a bogotái El Dorado nemzetközi repülőtér bevándorlási hivatalában jelentette, hogy elveszítette a pénzét és a csomagjait – írta a Daily Mail a hatóságokra hivatkozva.

Veselin Hristov, aki magyar útlevéllel rendelkezik még jobban feldühödött, mert nem tudott pénzt felvenni a reptéri ATM-ből, amit a húga utalt neki a hazaútra szóló jegy megvásárlásához.

Dühében Hristov eltört egy üveget, majd a szilánkkal a saját nyakát kezdte el vagdosni. A reptéri mentőszolgálat munkatársai azonnal odasiettek, hogy ellássák a sérüléseit, de a férfi nem engedte magát megközelíteni, így a helyzet gyorsan elfajult. A reptéri biztonságiak kétségbeesetten próbálták megállítani, de Hristov még akkor is talpon maradt, amikor futás közben felbukott egy másik utas poggyászában.

A férfi eközben egy másik nővel is összeütközött, majd továbbrohant a reptéri tömeg irányába.

Objektum doboz

Állítsátok meg, üssétek le! Meg fogja ölni magát! – kiabálták az emberek a tömegből.

Végül a biztonságiak túlerőben lévő csapata legyűrte a férfit, akit a beszámolók szerint egy helyi klinikára szállítottak, ahol ellátták a sérüléseit. Másnap a férfit kiengedték – számolt be róla a Ripost.

Elolvasom a cikket