Lajos herceg ezért marad le a királyi eseményekről

Katalin hercegné és Vilmos herceg előszeretettel viszik a gyerekeiket különböző eseményekre, Wimbledonban például a walesi hercegné a kislányával, Sarolta hercegnővel bukkant fel. A megjelenése már csak azért is volt igazán különleges, mert a rákdiagnózisa felfedése óta nem igazán mutatkozott nyilvánosan, Károly király születésnapi parádéja volt az első, ahol lehetett látni, ezt követően pedig a teniszbajnokságra is kilátogatott. Sarolta mellett pedig természetesen György herceg is számos eseményen jelen van, ám legkisebb tesvérük, Lajos herceg sokszor kimarad ezekből a bulikból. A királyi kommentátor szerint ennek viszont jó oka van, a szülők döntésében feltehetően szerepet játszik Lajos életokra is.

Minél fiatalabbak a gyerekek, annál valószínűbb, hogy pofákat vágnak és ellopják a műsor. Ezt a sajtó szereti, de a fő eseményről viszont elterelődik a figyelem – magyarázta Richard Fitzwilliams.

Persze mindez nem azt jelenti, hogy Lajos mindig otthon hagynák, hiszen a kis herceg a család többi tagjával együtt megjelenik olyan eseményeken, mint a Trooping the Colour, mondjuk tény, hogy az ott produkált arckifejezései már-már ikonikussá váltak és letarolták a médiát. Lajos felbukkanásának pedig nyilvánvalóan nagyon örülnek a rajongók, hiszen egy emberként imádják a kis herceget, aki valóban rendre ellopja a show-t, de most komolyan kérdezzük: zavar ez bárkit is úgy igazán?

Elolvasom a cikket