Távozhat Mohamed Szalah a Liverpooltól

Remekül kezdte a szezont Mohamed Szalah, az egyiptomi csatár három mérkőzésen három gólt szerzett és három gólpasszt adott az eddig százszázalékos Liverpoolban. A 32 éves játékos gólt szerzett vasárnap a Manchester United ellen 3–0-ra megnyert mérkőzésen.

„Amikor a meccsre jöttem, arra gondoltam, lehet az utolsó meccsem lesz Manchesterben az Old Traffordon – mondta Szalah a Sky Sportsnak. – Még senki sem beszélt velem a klubban a szerződésekről, ezért lehet, ez az utolsó szezonom. Úgy érzem, szabadon futballozhatok, meglátjuk, mi lesz jövőre.”

Amikor Szalah esetleges távozásáról kérdeztek Arne Slot vezetőedzőt, azt mondta: „Még sok a ha! A fontos, hogy jelenleg ő a miénk, és nagyon boldog vagyok, hogy a miénk, mert nagyon jól játszott. Nem beszélek a játékosokkal kötött szerződésekről, de órákig tudnék beszélni arról, hogy Mohamed hogyan játszott.”

Szalah 2022 júliusában új, hároméves szerződést írt alá, így a hírek szerint ő lett a legjobban fizetett játékos a klub történetében, heti több mint 350 ezer fonttal. A Liverpool tavaly szeptemberben elutasította az Al-Ittihad 150 millió fontos ajánlatát Szalahért.

Elolvasom a cikket