Leleplezték Katalint

Sokak számára meglepő lehet az a tény, hogy Katalin hercegné sokszor észrevétlen marad, amikor iskolába viszi a gyermekeit. Annak ellenére, hogy a királyi család népszerű tagja, úgy tűnik, hogy a többi szülőt nem különösebben izgatja a jelenléte – számos alkalommal teljesen „figyelmen kívül hagyták” – számol be a Ripost.

Katalin nem csak beolvad a szülők közé, de ő és Vilmos herceg is részt vesznek a különféle iskolai tevékenységekben, hasonlóan a többi szülőhöz – árulta el egy névtelensége megőrzését kérő forrás. A háromgyermekes édesanya mindig is arra törekedett, hogy gyermekeit a lehető legnormálisabb nevelésben részesítse, és amennyire csak lehet, kivegye a részét a gyermeknevelésből, ezért például dadák segítségére sincs szüksége – írja a Ripost.

„Megpróbálnak olyanok lenni, mint a normális szülők, normális szülői kihívásokkal” – tette hozzá a bennfentes. Persze lehet, hogy ezúttal nagyon figyelmet kap a hercegné, aki az év elején jelentette be, hogy rákbetegséggel küzd és megelőző kemoterápiás kezelésen esik át. A nyár folyamán kétszer jelent meg nyilvános eseményen, és láthatóan egyre erősebb, így remélhetőleg a gyermekeivel kialakított napi rutinnak is hamarosan újra részese lehet.

Elolvasom a cikket