Így változott meg Harry herceg és Meghan Markle viszonya

2018-ban házasodott össze a hercegi pár, az elmúlt évek során pedig igazán sokat változott a kapcsolatuk. Ezt megerősítette Darren Stanton, testbeszédszakértő, aki a legutóbb készült felvételeket is elemezte. Úgy gondolja, hogy a testbeszéd alapján a hercegi pár tagjai egyértelműen fejlődtek egymás mellett – írja az Elle.

Meghan Markle sokáig nagyon bizonytalannak tűnt a nyilvános eseményeken. Látszott, hogy szüksége van Harry herceg támogatására. Az utóbbi időszakban azonban megerősödött, erről árulkodnak a legutóbbi felvételek is.

„Meghan egyértelműen igazi szikla volt Harry számára, és ott volt, hogy támogassa őt az eseményekben. Harry ismét bátor volt, vadonatúj életet kezdett az Államokban, és nyíltan beszélt szenvedélyeiről. Úgy gondolom, hogy most nagyon erős szakaszában vannak a kapcsolatuknak. Nem kell pluszgesztusokat tenniük, hogy megmutassák az embereknek, hogy szeretik egymást.”

A szakértő szerint ez részben annak köszönhető, hogy nagyon sok megpróbáltatáson mentek keresztül. Ám ezek a dolgok csak közelebb hozták őket egymáshoz. A jelenlegi helyzetben ez nagyon látszik, mélyen tartják a szemkontaktust, ezzel azt jelzik, hogy valójában kapcsolódnak egymáshoz.

„Bebizonyosodott, hogy Meghan büszke arra, hogy Harry felesége, és hat évvel azután is lenyűgözi őt, hogy összeházasodtak.”

Darren Stanton szerint Sussex hercegnéje nagyon büszke volt a férjére, miközben beszélt. Kicsit háttérbe is húzódott, hogy Harry herceg kapja az összes figyelmet. Fordított esetben Harry herceg is megteszi ugyanezt. A szakértő szerint ez szintén azt jelzi, hogy nagyon kiegyensúlyozott a kapcsolatuk.

Elolvasom a cikket