Életet mentett Jon Bon Jovi

Jon Bon Jovi ismét bebizonyította, hogy nem csupán rocklegenda, de a való életben igazi hős. Kamera rögzítette a jelenetet, amelyben a zenész megmenti egy nő életét Nashville-ben. Az öngyilkosságra készülő hölgy lelépni készült a híd párkányáról, amikor az énekes odalépett hozzá, és lebeszélte róla, hogy eldobja az életét – írja a Life.hu.

Jon Bon Jovi éppen Nashville-ben forgatott egy klipet, amikor szembesült a rémisztő jelenettel. A Metropolitan Nashville Police Department szerint az eset kedd este történt, amikor Jon és csapata az ikonikus hídon forgatott. A helyi rendőrség által megosztott felvételeken látható, ahogy Jon megközelíti a kétségbeesett nőt, aki bizonytalanul ült a híd Cumberland folyóra néző oldalának szélén – számol be a Life.hu.

Egyik kísérőjével az oldalán Jovi közelebb lépett a nőhöz, és óvatosan áthajolt a korláton, hogy beszéljen hozzá. Nyugodt és gondoskodó volt, lassan közelebb ment, lebeszélte a szörnyűségről, amelyre készült, és hősiesen segített neki visszajutni a korlát másik oldalára, hogy biztonságba helyezze őt. A korláton túlra érve Jon átölelte a nőt, vigaszt és megnyugvást nyújtva neki a tragikus pillanatban.

A rendőrség a közösségi médiában köszönte meg Jon Bon Jovinak a nő életének megmentésében játszott szerepét: „Köszönjük Jon Bon Jovinak és csapatának, amiért segítettek egy nőnek Nashville-ben a Seigenthaler gyalogos hídon kedd este. Bon Jovi segített meggyőzni a nőt, hogy jöjjön le a Cumberland folyó feletti párkányról, és biztonságba helyezte őt”.

Az érzelmes mentés csak egy újabb példája Jon Bon Jovi elkötelezettségének, hogy másokon segítsen, egy olyan tulajdonság, amelyet karrierje során mind a színpadon, mind azon kívül is bizonyított. A világszerte több mint 120 millió eladott lemezzel büszkélkedő zenészt, amióta 1983-ban megalakította névadó zenekarát, a Bon Jovit, nemcsak a zenéje miatt csodálja a közönség, hanem jótékonysági munkájáért és erős erkölcsi tartásáért is.

Elolvasom a cikket