Megdöbbentő dolog történt Harry herceg születésnapján

Az történt ugyanis, hogy a súlyos üzenetváltások és a látványos „haragszomrád” után a királyi család nyilvánosan gratulált a sussexi hercegnek. A The Sun beszámolója szerint konkrétan ez az első alkalom 2021 óta!

Miután Károly király és Camilla királyné hivatalos Instagram-fiókján megjelent egy születésnapi bejegyzés, Vilmos herceg és Katalin hercegnő is megosztotta azt egy Instagram-sztoriban, és elküldte Harrynek jókívánságait.

Az üzenet így szól: „Nagyon boldog 40. születésnapot kívánok Sussex hercegének a mai napon!”. Ehhez egy torta emoji és egy fotó társult, amelyen a születésnapos szürke öltönyben és fehér ingben nevetgél. A Daily Mail szerint a kép 2018-ban készült egy dublini fellépés alkalmával, amikor a herceg még a királyi család – úgymond – dolgozó tagja volt.

Ismert, a sussexi herceg és családja között azóta feszült a viszony, hogy Harry és felesége, Meghan hercegné 2020 elején lemondtak a vezető királyi családtagok posztjáról, és az Egyesült Államokba költöztek. A pár két gyermekükkel, Archie-val és Lilibettel a kaliforniai Montecitóban él.

Sajtóértesülések szerint a trónörökös Vilmos herceg eddig nem állt szóba öccsével. A közösségi médiában megjelent születésnapi köszöntések azonban most az első jelei lehetnek annak, hogy az évek óta tartó elhidegülés után visszatér a béke a királyi családba.

Elolvasom a cikket