Petefészekrákkal diagnosztizálták a világhírű modellt

Bianca nagyon aktív a közösségi médiában, és gyakran tölt fel fotókat, videókat. Sokszor megmutatja, mivel tölti a szabadidejét, de posztolt többek között a születésnapjáról, és persze a fotózásokról is meg szokott osztani felvételeket. Vasárnap azonban egy igazán szomorú bejegyzés jelent meg az oldalán, amelyben elárulta, petefészekrákot diagnosztizáltak nála.

Objektum doboz

„Múlt vasárnap bejelentkeztem az sürgősségire, hogy megtudjam, az alsó hasi fájdalmam oka a 3C stádiumú petefészekrák volt. Ez egy hét tele volt félelemmel, fájdalommal és könnyekkel, de leginkább szeretettel, reménnyel, nevetéssel és erővel. Hosszú út áll előttem, de tudom, hogy ezt legyőzöm. Magamnak, a szeretteimnek (a lányaim a lista élén állnak), és mindazoknak, akiknek erőre van szükségük, kölcsönözhettek az enyémből, mert rengeteg van.”

A modell azzal zárta, az élet kemény, a rák azonban rádöbbentette, hogy meg kell tanulnia megtalálni a szépséget a nehézségek között. Bianca több fotót, videót is feltöltött, amelyek a kórházban készültek. Többek között egy videót, amelyet a műtét után vettek fel, ebből kiderült, hogy jól sikerült az operáció, és kemoterápia vár rá.

Bianca Balti 2022-ben részt vett egy vizsgálaton, akkor kiderült, hogy nagy arányban találhatóak meg a szervezetében azok a gének, amelyek a mellrák kialakulásáért felelősek, így nála ötven százalékkal nagyobb az esély arra, hogy kialakul a betegség. A modell ezért 2022 végén úgy döntött, a megelőző maszektómia a legjobb megoldás. Később egy interjúban elárulta, még nem volt beteg, de nagy volt az esélye annak, hogy egyszer az lesz, így szerette volna megelőzni azt.

Elolvasom a cikket