György és Sarolta ezen a királyi rendezvényen még nem vehet részt

Katalin hercegné és Vilmos herceg gyermekeiről korábban már kiderült, csak olyan eseményeken vesznek részt, amelyek őket is érdeklik, emellett az adott program nem ütközik az iskolával – számol be az Elle.

2019-ben például Vilmos herceg és Katalin hercegné a londoni Palladium Royal Variety Performance díszvendége volt. A hercegné ekkor árulta el, a gyermekeik nagyon izgatottak voltak, mégis hová mennek a szüleik, és szívesen velük mentek volna, ám erre nem volt lehetőségük. „Nem lehet, ha iskolai este van.”

Vagyis a gyerekek egyetlen esti programon sem vehetnek részt, ha másnap korán kell kelniük. Ettől a szabálytól Katalin hercegné és Vilmos herceg még manapság sem tér el. György herceg már 11 éves, de csak akkor mehet a walesi herceggel focimeccsre, ha másnap nincs iskola.

A gyerekeknek a következő években még biztosan ezt a szabályt kell követniük, mivel a királyi család szakértői elárulták, a gyerekeknek az iskola az első. Katalin hercegné és Vilmos herceg szeretne átlagos életet biztosítani a gyermekeiknek, ezért nem esnek túlzásba a királyi látogatásokkal.

Elolvasom a cikket