Nem gondolná, mire jó a tojáshéj

Hihetetlen hatása van ennek a szuper, természetes tisztítószernek. Készítse el Ön is otthon, nagy hasznát vegye. A tojáshéj ismét főszerepet kap a háztartásban. Most nem a kertben hasznosítjuk, hanem a konyhában segít majd.

Mutatunk egy szuper keveréket, amivel könnyen megszabadulhat a zsíros edényektől és még a tűzhely is ragyogni fog tőle. Eltávolítja a szennyeződéseket és semlegesíti a szagokat. Természetesen a szódabikarbóna is szerepet kap ebben a tisztítószerben. Az alábbi videóban láthatja, hogyan készítse el ezt a fantasztikus keveréket.

Hozzávalók:

  • 3-4 db tojáshéj
  • 2 kanál szódabikarbóna
  • 1 kanál mosópor

Így készítse el:

  1. Mossa meg, forralja fel a tojás héjakat, majd öblítse le. Tegye be a sütőbe egy rövidke időre.
  2. Utána mehet a turmixgépbe a darabokra tört tojás héj, adja hozzá a szódabikarbónát, a mosóport és nagyon keverje össze.
  3. Kész is a súrolópor.

Objektum doboz

Jó, ha tudja:

A tojáshéj természetes súroló hatású, a szódabikarbóna eltávolítja a szennyeződéseket és semlegesíti a szagokat, a mosópor pedig eltávolítja a zsírfoltokat. Így a keverék egyben nagyon erős hatású, nemcsak a konyhában, hanem a fürdőszobában is hasznát veheti, hiszen a zuhanyzóban, mosdóban a vízkövet is eltávolítja. Csillogóan tiszta lesz az otthona!

Elolvasom a cikket