Kegyetlen becenevet kapott Meghan Markle

A brit királyi családban nagy hagyománya van a különféle beceneveknek. Meghan Markle is kapott pár igazán megható becenevet a családtagoktól, most pedig kiderült, hogy a dolgozók is elnevezték. A hercegné egy igazán kegyetlen gúnynevet kapott, amelynek nagy valószínűséggel nem örült – tájékoztat az Elle.

Pár nappal korábban jelent meg egy cikk a The Hollywood Reporter nevű lapban, amely Meghan Markle viszonyát mutatja be a dolgozóival. A lapnak nyilatkozott egy közeli forrás, aki korábban látta, hogy a hercegné hogyan viselkedik az alkalmazottakkal. Az informátor arról számolt be, hogy Meghan Markle nagyon rossz főnök, aki határozatlan, és mindenért másokat hibáztat – adta hírül az Elle.

„Mindenki retteg Meghantól” – nyilatkozta az informátor. Azt is hozzátette, folyton parancsokat osztogat, nagyon goromba, olyan, mint egy diktátor.

A személyzet ezért becenevet is adott a hercegnének, amely eléggé kegyetlen. A forrás szerint Duchess Difficult néven emlegették, amely Nehéz hercegnét jelent.

A hercegi pár nem kommentálta a The Hollywood Reporter cikkét, ám a Sunday Express nevű lapnak nyilatkozó ismerős szerint Meghant aggasztotta a megjelent beszámoló. Már elege van a hasonló cikkekből, az pedig különösen nyomasztotta, hogy ez Harry herceg születésnapja előtt történt.

Elolvasom a cikket