Harmadszor nősült meg Boris Becker

MH
2024. szeptember 19. csütörtök. 5:59

A ceremónia előtti napon a partnerek vacsorát rendeztek a barátok és a család számára a Piazza Martiri dell’Olivetta luxus Puny étteremben. Lilian pöttyös ruhában és Boris kék öltönyben stílusosan érkezett motorcsónakon.

Az olaszországi Portofinóban, a Cervara-apátságban adták össze őket. Körülbelül 150 vendéget hívtak meg. Állítólag ők csak szombaton tudták meg, hogy pontosan hol is van az esküvő. Azonban senki sem panaszkodhatott, hiszen a ceremónia igazán romantikus környezetben zajlott, ahol már több híresség is kimondta a boldogító igent.

Csaknem két évvel azután tartották meg a kívánt esküvőt, hogy a hatszoros Grand Slam-győztes egykori teniszező kiszabadult a rács mögül. 2022-ben Becker 2,5 éves büntetéséből 8 hónapot töltött a brit Huntercombe börtönben, aminek az volt az oka, hogy a hét évvel ezelőtti személyi csődöt követően nem jelentette be minden vagyonát.

A múltban Becker kétszer már megnősült, első felesége Barbara Becker volt, tőle született két idősebb fia, Noah és Elias. Másodszor Lilly Beckert vette el feleségül, akitől egy fia, Amadeo született. Van egy lánya, Anna is, akinek édesanyja Angela Jermakova modell, akit viszont nem vett feleségül. Lilian Becker harmadik felesége.

Elolvasom a cikket