Harry és Meghan szomszédai alig várják, hogy elköltözzön a hercegi pár

Harry herceg és felesége azután telepedett le 12 millió fontos montecitói villájukban, miután kiléptek a brit királyi család kötelékéből. A helyiek azonban nincsenek elragadtatva Harryéktől a kezdetektől fogva, és a 2020-as beköltözésük óta ez nem is változott.

Egy névtelenségét megőrizni kívánó szomszéd a Montecito Journalnak mesélte el, hogy alig várják, hogy a hercegi pár elköltözzön onnan. De megszólalt a lap társasági rovatvezetője, Richard Mineards aki szintén a környéken lakik. Azt mondta, sajnálja, hogy nem találkozott többet Harryvel és Meghannal.

Ez egy nagyon gazdag közösség, rengeteg ember rengeteg pénzt ad a kulturális- és jótékonysági szervezeteknek, de mi sosem látjuk őket.

Hozzátette, Harry bukkan csak fel néha, amikor biciklizni vagy sétálni megy a biztonsági embereinek kíséretében.

Zárkózottságukat a többi szomszéd is észrevette, köztük a PR- és kommunikációs szakember Barry Maher, aki „utazó szappanoperaként” jellemezte őket. Azt sem vették jó néven tőlük a szomszédok, hogy az amerikai haditengerészet veteránját, Frank McGinityt elkerülték az otthonuk kapujában, amikor az üdvözlőajándékot vitt nekik. A 88 éves Frank elmesélte: „A kapuban álló srác elküldött, és csak annyit mondott, az ajándékom nem értdekli őket.” Az idős veterán a környékről készült régi fotókkal akarta meglepni a sussexieket.

Egy másik szomszéd azt mondta, sokan furcsálták azt, hogy Harry és Meghan Riven Rockba költöztek, mivel ez inkább az idősebb réteg kedvelt helye. „Ide jönnek meghalni, mint az elefántok” – mondta a férfi.

Elolvasom a cikket