III. Károly és Katalin hercegné titokban tárgyal Harry herceg családhoz való visszatéréséről

A sussexi hercegek és a brit királyi család többi tagja közötti konfrontáció minden érintett számára fárasztóvá vált. Különösen nehéz volt ez III. Károlynak és Kate Middletonnak, akik mindezek mellett az elmúlt fél évben rákbetegséggel küzdöttek. Nem meglepő, hogy a walesi király és hercegnő volt az, aki elsőként kezdeményezett lépéseket a kegyvesztett Harry herceggel való kapcsolatuk rendbetételére – írta a super.ru.

A Radar névtelen bennfentesekre hivatkozva arról számol be, hogy III. Károly és Katalin hercegné titkos tárgyalásokat kezdett arról, hogy visszahozzák Harryt a családba. Állítólag olyan pletykák indították őket, amelyek szerint maga a herceg sem ellenzi, hogy véget vessenek a régóta tartó viszálynak, de nem tudja, hogyan. Katalin és a király „dolgoznak egy cselekvési terven, hogy lássák, tudnak-e kompromisszumot kötni a béke érdekében. De ez nem könnyű”.

Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy Vilmos herceg továbbra is hűvös a testvérével szemben, és kevéssé érdeklődik a visszatérése iránt. Vilmos és Harry még nagybátyja, Robert Fellowes közelmúltbeli temetésén sem váltott egyetlen pillantást vagy szót sem. Egyszóval a helyzet nem egyszerű.

Ennek ellenére Harry maga is aktívan újra felveszi a kapcsolatot régi brit barátaival. Ezt pedig sok szakértő jelnek veszi: a herceg véget akar vetni száműzetésének. Minden azonban kizárólag Vilmoson múlik. Korábban arról számoltak be, hogy még ha maga a király is ajánl fel a tékozló fiúnak néhány ideiglenes feladatot, az utolsó szó az idősebbiké marad.

Elolvasom a cikket