Jennifer Garner egy támogatói csoportot hozott létre Ben Affleck számára

Ben Affleck szerettei aggódnak, hogy a Jennifer Lopezzel való zűrös válás okozta stressz miatt összeomolhat a színész, ezért a volt felesége, Jennifer Garner összehívott egy csapatot, akik folyamatosan ellenőrzik őt, nehogy visszacsússzon a régi rossz szokásaiba. „Ben lehet, hogy boldognak és vidámnak tűnik. És többnyire az is, de bizony vannak rossz pillanatai – árulta el a bennfentes. – Bármennyire is megkönnyebbült, hogy megúszta ezt a házasságot, a válás mégis megviselte. A hírneve hatalmas csapást szenvedett, és rengeteg bűntudattal küzd.” Az illető azt is elárulta, hogy a színész a munkába temetkezik, ez a menedéke.

Jen szinte minden nap átmegy hozzá, hogy megbizonyosodjon róla, hogy jól van.

„Az édesanyja, a bátyja és a közeli barátai, mint például Matt Damon, szintén segítenek neki – mondta a bennfentes, vagyis a színész életében a szerettei most egyfajta támogató csoportként működnek, akik Bennel és egymással is folyamatosan kommunikálnak. – Ha olyat lának, ami aggodalomra adna okot, azonnal figyelmeztetik egymást. Ben tudja, hogy mindannyian kapcsolatban vannak egymással, de nem tudja, hogy milyen mértékben” – mondta még az illető.

Jennifer Lopez augusztus 20-án adta be a válókeresetet, éppen azon a napon, amikor a második házasságuk évfordulója volt. A különválásuk dátumaként 2024. április 26-át tüntette fel, ami azt jelenti, hogy a két évet sem élte meg a házasságuk. A papírok beadását hónapokig tartó híresztelések előzték meg arról, mennyire megromlott Jennifer Lopez és a színész kapcsolata, és a híresztelések igaznak bizonyultak, habár mostanában többször is együtt lehett látni a párt, de az információk szerint ennek ellenére a válásuk továbbra is zajlik.

Elolvasom a cikket