Norris odacsapott Verstappennek

MH/ MTI
2024. szeptember 23. hétfő. 13:47

Anglia: ————– Daily Mail: „Lando Norris egy ilyen este után tovább álmodhat a világbajnoki címről. Magabiztosan nyert Szingapúrban, és 52 pontra csökkentette hátrányát összetettben a most második Max Verstappennel szemben. A hátralévő hat futamon és három sprintversenyen még 180 pontot lehet szerezni, így minden elképzelhető.”

Mirror: „Norris az első helyről rajtolt és az elejétől a végéig uralta a versenyt. Amikor meglátta a kockás zászlót, már húsz másodperc volt az előnye a címvédő Max Verstappennel szemben.”

Franciaország: ————– Le Parisien: „Norris harmadik sikere, és egyre közelebb Verstappenhez. Hat futam van hátra, így nyílt a versenyfutás a világbajnoki címért.”

L’Équipe: „Szingapúr 2008 óta szerepel a versenynaptárban, és először nem kellett bevetni a biztonsági autót. Ezen a pályán kevés az előzési lehetőség, egyedül a falak »közelsége« jelent izgalmat.”

Spanyolország: ————– Marca: „Norris folytatta Verstappen üldözését, akinek a második hely most aranyat ért, mert így még mindig megnyugtató az előnye a pontversenyben.”

Mundo Deportivo: „Verstappen úgy ment fel arra a pályára, amely egyáltalán nem feküdt neki, hogy kihozza autójából a legjobbat és minimalizálja a veszteséget. A címvédő nagyszerű munkát végzett és továbbra is vezeti a pontversenyt a most győztes Norris előtt.”

As: „Norris keményen odacsapott Verstappennek Szingapúrban, végig kézben tartotta a versenyt, és több mint húsz másodperccel nyert. A holland azonban csak hét pontot veszített összetettben.”

Olaszország: ———– La Repubblica: „A narancssárga autó volt a fény a szingapúri éjszakában. Norrisnak nem akadt ellenfele, harmadik diadalát aratta idén és pályafutása során.”

La Gazzetta dello Sport: „Lando Norris fölényesen megnyerte a Szingapúri Nagydíjat, de izgalom bőven maradt a hátralévő versenyekre, mert Verstappen még biztosan vezet összetettben.”

Elolvasom a cikket