Időzített bomba a királyi családban

A sussexi hercegi pár, Harry herceg és Meghan Markle már évek óta a királyi családtól távol, tőlük elhidegülve él, amióta 2020-ban elhagyták az Egyesült Királyságot. A pár számos botrányos nyilatkozatot tett a királyi családdal kapcsolatban, kezdve a hírhedt interjúval Oprah Winfrey-vel, egészen Harry herceg nagy port kavaró önéletrajzi kötetéig, a Tartalékig.

A hírek szerint a sussexi herceg hamarosan visszatér az Egyesült Királyságba, hogy részt vegyen a WellChild jótékonysági szervezet díjátadóján, miközben a szóbeszéd szerint készülőben van egy újabb, a sussexiek által kiadott, bennfentes információkat feltáró kötet. Tom Bower királyi szerző szerint a királyi családot újabb válság fenyegeti: bár jelenleg Harry és Meghan nincs rászorulva a pénzre, mindketten kellő anyaggal rendelkeznek egy-egy könyvhöz, ami hihetetlenül nagy károkat okozhat a királyi családnak.

„Folyamatosan ketyeg ez az időzített bomba, mert még sokkal többet is elmondhatnak, különösen Meghan, a Londonban eltöltött idejéről. A saját szavai rendkívül jövedelmezőek lennének a saját maga, és valószínűleg nagyon károsak a királyi család számára, mert csakis rosszról tudna beszámolni” – nyilatkozta a királyi író.

Tom Bower még korábban azt állította, Harry könyve után Meghan már alig várja, hogy újabb bombát dobjon a királyi családra, mivel szenzációra és szalagcímekre vágyik.

„Továbbra is várjuk Meghan saját önéletrajzát, amit biztos vagyok, hogy már elkezdett megírni: ő egy jó író, a könyv pedig valószínűleg tele lesz sértő megjegyzésekkel és hazugságokkal. Igazat nem fog mondani, mert szenzációs szalagcímet akar magának. Ez a végső fegyver, amit még bevethet” – jelentette ki Tom Bower.

Elolvasom a cikket