Futsal: Egy félidő elég volt a címvédőnek

A Haladás együttese szerette volna hátrányát faragni az Újpest ellenében, így mindenképpen a győzelem megszerzésének terhével kellett bizonyítani. Ráadásul Felipe Conde vezetőedző is születésnapját ünnepelte, így szerették volna megajándékozni a játékosok – tudósított a HungarySport.

Nem indult túlságosan jól a vendégek számára az összecsapás. Néhány perc elég volt a kecskeméti támadósornak, hogy a védelmet átjátsszák és megszerezzék a vezetést. Egy szép akció végén Tomic talált Alasztics kapujában. Gyorsan rendezte sorait a Haladás és Dróth vezérletével átvette az irányítást a vasi gárda.

A szombathelyiek kapitánya kétszer is megvillant, ami a fordításhoz is elegendő volt. A szünet előtt még Rutai is megrázta magát, ezzel kettőre nőtt a felek közötti különbség.

A második játékrészben ott folytatták a csapatok, ahol abbahagyták. Rengeteg helyzetet dolgoztak ki a felek, de a befejezésbe rendre hiba csúszott. A vendégek remekül irányították a találkozót, esélyt sem hagytak a ScoreGoalnak a fordításra.

SG Kecskemét Futsal – Haladás VSE 1-3 (1-3)

Gólszerző: Tomic 4′ illetve Dróth 7′ és 10′, Rutai 19′

Elolvasom a cikket