Ez a terve Szoboszlaival a Liverpool vezetőedzőjének

A holland edző kedden, a találkozó előtti sajtótájékoztatón elmondta, hogy a lehető legjobb kezdőjével fog felállni a Liverpool, és hozzátette, hogy az új szerzemény, Federico Chiesa bevetésre készen áll.

Slot szerint az olasz támadó még nincs olyan fizikai állapotban, hogy 90 percet játsszon, de arra megvan az esély, hogy a kezdőcsapatba nevezi a Juventustól vásárolt Eb-győztes játékost. A holland edző megerősítette, hogy a kapuban a hétvégi mérkőzéshez hasonlóan Caoimhín Kelleher fog kezdeni, mivel Alisson sérüléssel bajlódik – olvasható a Liverpool hivatalos oldalán.

„Az biztos, hogy Caoimhín lesz holnap a kapuban” – mondta a vezetőedző a sajtótájékoztatón. Elárulta, hogy az elsőszámú brazil kapus a Wolwes elleni mérkőzésen térhet vissza szombaton. A sűrű menetrendnek köszönhető rotációval kapcsolatban Slot a következőket mondta:

„Igen, szeretném, ha mindenki játszana – sajnos ez nem lehetséges, mert csak 11 játékost lehet megnevezni. De a lehető legjobb csapattal fogunk játszani, és ez néha azt is jelentheti, hogy más játékosok, akik sokat játszottak, talán kicsit fáradtabbak. Mivel a különbségek olyan kicsik, lehet, hogy erre a meccsre más játékosokat fogok válogatni.”

Ezek alapján lehetséges forgatókönyv, hogy a holland edző Szoboszlai Dominikot pihentetni fogja a szerdai mérkőzésen.

Elolvasom a cikket