Duplázik az Iron Maiden Budapesten!

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel az Iron Maiden egy második koncertet is meghirdetett Budapesten. Így az eredetileg bejelentett május 27-i, turnéindító koncert mellett május 28-án is láthatjuk a Budapest Arénában az együttes jubileumi produkcióját, közölte a Live Nation lapunkhoz eljuttatott közleményében szerdán.

Az Iron Maiden csütörtökön jelentette be Run For Your Lives címet viselő, világkörüli turnéját, amelyet május 27-én, Budapesten indít a banda, de már be is jelentettek egy második koncertet, május 28-ra.

A Run For Your Lives turnét annak kapcsán hirdette meg az együttes, hogy jövőre lesz fél évszázada annak a pillanatnak, amikor Steve Harris 1975 végén megalapította a zenekart. A jeles évforduló kapcsán nagyon különleges setlistet ígér a csapat a Maiden-rajongóknak, amely átfogja a zenekar első kilenc stúdióalbumát az Iron Maidentől a Fear Of The
Darkig, minden idők leglátványosabb és legkomplexebb show-jával.

A regisztrált Live Nation-tagok a bejelentés pillanatától már élhetnek elővásárlási lehetőségükkel a második koncertre is, a teljeskörű jegyértékesítés szeptember 26-án 10 órakor indul a szervező honlapján keresztül mind a két showra.

A Trooper VIP csomagok minden koncerthez elérhetők.

A turné első szakaszán – a budapesti koncerteket is beleértve – az amerikai Halestorm lesz az Iron Maiden előzeneka.

Elolvasom a cikket