Váratlan tragédia nehezíti Jennifer Lopez és Ben Affleck életét

Bár Lopez és Affleck 64 millió dollárt kér a villáért, de az eladás után is erősen mínuszban lesznek. 5,25 százalékos kúriaadót kell fizetniük, az ingatlanügynökök is tartják a markukat, ráadásul a felújításra is milliókat költöttek. Eredetileg 60,8 millió dollárért vásárolták a házat készpénzben 2023-ban.

Jennifer Lopez és Ben Affleck nem kap annyit a villáért, mint amennyit remélt.

Lopez és Affleck először júliusban hirdette meg a kaliforniai Beverly Hills-i kúriáját 68 millió dollárért. Megpróbálták csendben eladni, piacon kívül, de ez nem sikerült, így hivatalosan is meghirdették. A pár nagyon sok házat megnézett, mire rátalált erre. Fontos szempont volt számukra, hogy Ben három gyermeke és Jennifer ikrei is úgy érezzék, helyük van szüleik otthonában.

Az öthektáros birtokon egy különálló, 5000 négyzetméteres vendéglakás, egy gondnoki ház, egy két hálószobás őrház, egy 12 férőhelyes garázs és nyolcvan parkolóhely is található. Ami a házon belüli kikapcsolódást illeti, a lakók kényelmét szolgálja egy teljesen felszerelt edzőterem, egy bokszring, egy bár, valamint kosárlabda- és pickleballpályák találhatók itt.

Jennifer Lopez már nem szereti a házat

Egy bennfentes korábban azt nyilatkozta, hogy az énekesnőt már a vásárláskor sem érdekelte, hogy a ház modern hangulatú, ő jobban érezte volna magát egy romantikus otthonban, de a ház tágassága végül meggyőzte. Most azonban már ez sem szempont, a villa túl nagy Lopeznek is ikreinek, ezért mielőbb meg akar szabadulni tőle.

Elolvasom a cikket