Angelina Jolie 5 egyszerű szokása a fiatalság megőrzéséhez

A volt férjétől, a hollywoodi színésztől, Brad Pittől való nagy visszhangot kiváltó válása után Angelina Jolie szembesült a táplálkozási hibákkal, ami komoly súlyproblémákhoz vezetett. Ebben az időszakban olyan pletykák terjedtek el róla, hogy akár több napig nem evett, vagy egy kis adag zöldségsalátára korlátozta magát.

A Pinkvilla szerint Jolie bizonyos szabályokat és elveket követ, hogy megőrizze ideális alakját anélkül, hogy ártana a testének.

Először is, a színésznő rengeteg tiszta vizet vagy citromos vizet iszik, naponta körülbelül három litert, hogy fenntartsa a hidratáltságot és eltávolítsa a méreganyagokat. Másodszor, gyakorolja az osztott étkezést, napi öt kis étkezést fogyaszt. A sztár egyensúlyt teremt a fehérjék, a szénhidrátok és a zsírok között, és a gabonaféléket, magvakat és gyümölcsöket részesíti előnyben.

A színésznő a reggelét fehérjetartalmú ételekkel, friss gyümölcsökkel, diófélékkel és gabonafélékkel kezdi. A fehérje alapvető tápanyagokkal látja el a szervezetet, elősegíti a sejtek javulását, és csökkenti a gyakori nassolás szükségességét.

Angelina Jolie gondosan választja ki az ételeket a napi étrendjéhez. Fogyaszt quinoát, hajdinát, kölest, chia magot, lenmagot, kurkumát, rizst, babot, diót, friss salátákat, avokádót, tofut, szójatejet és még sok mást.

Jolie a párolt zöldségeket, csirkét vagy tonhalat extra szűz olívaolajjal is kedveli. Diétája általában magas fehérjetartalmú ételeket tartalmaz, ami segít neki az izomtömeg növelésében és a fogyásban is egyszerre. Rendszere magában foglalja a sovány húsok, fehérjeturmixok és vitaminok fogyasztását, teljesen kiiktatva az egészségtelen ételeket és az üres kalóriákat.

Ezeket az elveket követve a színésznő képes volt hízni. 2016-ban 169 centiméteres magasság mellett 35 kilogrammot nyomott, most pedig körülbelül 56 kilogrammot nyom. Jolie rendszeresen jár edzőterembe is, hogy fejlessze az önfegyelmet. Hetente körülbelül kétszer jógázik, hogy levezesse a stresszt, és nyugodt és kiegyensúlyozott maradjon a zsúfolt munkanapjai alatt.

Elolvasom a cikket