Megnevezték a legjobb természetes italokat, amelyek gyorsan égetik a zsírt

Megmondjuk, mely italok csillapítják az éhséget, és gyorsítják fel az anyagcserét is, ami segít a szervezetnek gyorsabban égetni a zsírszövetet.

Víz

Minden alacsony vagy nulla kalóriatartalmú ital jelentősen felgyorsítja az anyagcserét. Vizet ihat citrom vagy egy kanál méz hozzáadásával. Az ezekben a termékekben található vitaminoknak és tápanyagoknak köszönhetően a szervezet nem tapasztal tápanyaghiányt, de nem kap többlet kalóriát.

Nem szabad azonban remélnie, hogy a vízzel lemosott zsíros sült ételek nem befolyásolják az alakját. Az ital ebben az esetben nem segít, bár javítja a nehéz ételek felszívódását.

Zöld tea

A zöld tea segít felgyorsítani az anyagcserét, mert biológiailag aktív vegyületeket – katechint és koffeint – tartalmaz. Ezek az anyagok segítik a szervezetet a zsírszövet elégetésében, mert fokozzák a zsír oxidációját. A táplálkozási szakemberek azt javasolják, hogy a zöld teát iktassa be az étrendbe és akkor az ital valóban segít gyorsan megszabadulni a hasi zsírtól. A zsigeri zsírok elégetését felgyorsító katekinek legnagyobb adagját a matcha tea tartalmazza.

Kávé

A tudósok régóta bebizonyították, hogy a kávé magas koffeintartalma miatt elnyomja az étvágyat. Ez viszont a kalóriabevitel csökkenését és a zsírszövet mennyiségének csökkenését idézi elő a szervezetben.

A kutatások kimutatták, hogy a koffein serkenti a termogenezist, azt a folyamatot, amelynek hatására a szervezet több hőt és energiát termel a felesleges kalóriák elégetésével.

A kávé hozzájárul a belek működésének javításához is, amelyek a legfontosabb szerepet töltik be az élelmiszer-felszívódásban és az anyagcserében. Tudományos kísérletek kimutatták, hogy az elegendő kávét fogyasztó emberek bélrendszerében magas a jótékony baktériumok mennyisége és kevesebb a károsító szervezet.

Elolvasom a cikket