Őszi hajtrendek

Kaufmann Angéla
2024. szeptember 26. csütörtök. 9:01

Tehát ha változtatásokon gondolkodik az új szezonban, akkor jó helyen jár. Az alábbiakban bemutatjuk azokat az őszi hajtrendeket, amelyek hatalmasak lesznek a következő hónapokban.

Függönyfrufru: a ’70-es évek inspirációja

A függönyfrufru, amely a ’70-es évek divatját idézi, továbbra is nagyon népszerű. Ez a frizura tökéletes választás azoknak, akik szeretnének egy kis változást, de nem akarják drasztikusan megváltoztatni hajhosszukat. A frufru lazán keretezi az arcot, lágyabbá téve az összképet, és szinte minden arcformához jól illik.

Bubi frizura: a klasszikus visszatér

A bubi frizura (bob) ismét nagy népszerűségnek örvend, és az ősz egyik legkedveltebb választása lesz. A rövid, állig érő bubi különösen praktikus, hiszen kevés karbantartást igényel, mégis elegáns és modern hatást kelt. Aki kísérletező kedvű, az aszimmetrikus változatot is kipróbálhatja, amely még inkább különleges megjelenést ad.

Extrém hosszú haj

Az extrém hosszú haj is visszatér az őszi szezonban. A derékig érő, hosszú, egyenes hajstílus sokak számára a nőiesség megtestesítője. Ez a stílus különösen jól mutat letisztult, minimalista öltözékekkel kombinálva. Ha természetesen hosszú haja van, most jött el az idő, hogy teljes pompájában viselje!

Szőke ambíció

A szakértők megmondták: a szőke lesz a legmenőbb hajszíntrend ősztől. Válasszon melegebb tónust, és konzultáljon fodrászával, hogy megtalálja a megfelelő árnyalatot, amely kiegészíti bőrtónusát. Sabrina Carpenter mézes szőke luxusa és hangulata, az őszi szezont idézi, úgy, ahogy annak lennie kell.

Vissza a természetességhez

Az egyik legnagyobb trend idén ősszel a természetes hajviselet. Sok nő dönt úgy, hogy elengedi a bonyolult formázást, és a saját hajának textúráját helyezi előtérbe. A lazán hullámzó, szabadon eső tincsek most kifejezetten divatosak. Ha hullámos vagy göndör haja van, érdemes kihangsúlyozni annak természetes szépségét egy könnyű hajhab segítségével.

Kiegészítők: csatok és hajpántok

Az idei szezonban a hajkiegészítők is központi szerepet kapnak. A csillogó csatok, hajpántok és kendők újra a figyelem középpontjába kerülnek. Ezek a kiegészítők nemcsak feldobják a legegyszerűbb frizurákat is, hanem egyéniséget is kölcsönöznek a megjelenésednek.

Elolvasom a cikket